A1 Grendel

Als de hoogste eisen gelden

De uiterst solide A1-Serie grendels van Opening Controls wordt gebruikt in situaties waar veiligheid en duurzaamheid zeer hoge vereisten zijn en waar tegelijkertijd een adequate controle moet plaatsvinden op het verkeer met een toegangscontrole systeem. De A1 grendel wordt ontgrendeld met bijvoorbeeld een drukknop of een kaartlezer, maar ook door codetableaus en biometrie. Vrijwel elk toegangscontrole systeem is te combineren met deze grendel, die staat voor een hoge mate van veiligheid en kwaliteit.

De bediening van de grendel gebeurt met een uitermate krachtige magneet, die speciaal geprepareerd is voor het best mogelijke evenwicht tussen inschakelstroom en houdstroom. Deze elektromagneet verbruikt weinig energie en wordt amper warm. Bovendien wordt de A1 grendel gekenmerkt door een grote mate van gebruiksvriendelijkheid.

A1 grendel

Technische uitvoeringen A1 Grendel

De A1 Grendel is er in meerdere uitvoeringen. Het is mogelijk om te ontgrendelen bij uitval van stroom, maar ook om te vérgrendelen bij spanningsuitval (arbeidsstroom). De elektronische printplaat die is ingebouwd, is uitgevoerd met een microprocessor waarvoor geen extern gepositioneerde stuureenheid noodzakelijk is. De printplaat is gehuisvest in een kunststof behuizing en kan eventueel ingegoten worden in polyurethaanhars voor een optimale bescherming tegen vocht.
Technische uitvoering A1 grendel

Optimale bescherming met A1 grendel

Optimale veiligheid met A1 grendel

De A1 grendel is een product met optimale pantsering. Zo biedt het veiligheidsrozet een stevige bescherming tegen elke ‘aanval’ op de cilinder. De rozet bestaat uit 16 mm gegoten RVS en is gemonteerd met 2 x M8 schroeven. De uiterst krachtige elektromagneet staat garant voor een uitermate snelle vergrendeling of ontgrendeling. Hij is zo ontworpen, dat er een optimaal evenwicht ontstaat tussen inschakelstroom en houdstroom.

De grendel is gemaakt op een massieve RVS basisplaat met een dikte van 10 millimeter. Deze plaat ondersteunt de vergrendelonderdelen op het moment dat er geweld op wordt uitgeoefend.
De A1 grendel is uiterst intelligent dankzij de microprocessor die zich op de printplaat bevindt. Op deze chip wordt onder meer de doorbrandbeveiliging geprogrammeerd, maar worden ook alle uitgaande contacten ingevoerd.

Lagarde Groep kan u tot in de details informeren over de A1 grendel, die inmiddels toegepast wordt in tal van situaties waarin optimale bescherming een must is.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren