De Fuhr Autotronic

Comfortabel en stabiel

De Automatic Multisafe 833 is door Fuhr uitgebreid met een automatisch slot: de Fuhr Autotronic 834, een praktische oplossing in veel situaties. Op het moment dat de deur dichtvalt, wordt hij automatisch vergrendeld op alle sluitpunten. Met de Fuhr Autotronic motorsloten heeft Fuhr een elektromechanisch sluitsysteem op de markt gebracht met een verhoogde veiligheid. Automatische vergrendeling en ontgrendeling betekent immers dat u het afsluiten van een deur nooit meer kunt vergeten. Zodra de deur gesloten is, zorgen extra schoten voor optimale veiligheid. Dankzij de meerpuntsvergrendeling is de deur op meerdere plekken extra beveiligd tegen ongewenste toegang.

Professionele montage

Automatische vergrendeling en ontgrendeling

De vergrendeling en ontgrendeling van de Fuhr Autotronic 834 kan via vrijwel alle toegangscontrolesystemen. De hoogwaardige materialen hebben een lange levensduur tot gevolg en bovendien is het systeem zowel rechts als links bruikbaar. Bij uitval van stroom kan de deur handmatig ontgrendeld worden met de sleutel. Toepassing van Fuhr Autotronic kent tal van mogelijkheden. Lagarde Groep heeft ruime expertise bij de implementatie van elektromechanische vergrendeling en ontgrendeling. Zo wordt deze technologie toegepast in de zorg en in tal van wooncomplexen.

Fuhr Autotronic 834

Fuhr Autotronic 834, duurzame motorsloten

Lagarde Groep adviseert Fuhr Autotronic voor uiteenlopende situaties. De automatische sloten van Fuhr Autotronic komen in alle testen uitstekend uit de bus. Dankzij de toepassing van hoogwaardige componenten staan deze sluitsystemen te boek als zeer duurzaam. De krachtige motoren van het motorslot garanderen een laag energiegebruik en een goede geluidsinstallatie. Bovendien is het systeem open gebouwd en derhalve toepasbaar in talloze verschillende systemen voor toegangscontrole.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren