Bouwkundige Beveiliging

Meer dan een goed slot

Bouwkundige beveiliging bestaat niet alleen uit het aanbrengen van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Ook de kwaliteit van wanden en deuren verdient uitgebreide aandacht. Met slechts enkele aanpassingen kunt u het inbraakrisico met maar liefst 90 procent beperken.

Blankestijn Beveiliging is erkend bouwkundig beveiligingsspecialist. Als geen ander weten we welke preventieve maatregelen het meeste effectief zijn. Uiteraard maken we daarbij gebruik van topmerken zoals Abus, Axa, Dom, Ikon, Lips, Nemef, Assa Abloy en Winkhaus.

Ons assortiment bestaat onder meer uit raamsloten, bijzetsloten, oplegsloten, secustrip, insteeksloten, meerpuntsloten, espagnoletsloten, cilinders, hangsloten, inbraakwerend beslag en  veiligheidsrozetten.

Onze specialisten kunnen u een vakkundig advies geven geheel afgestemd op uw situatie.

Hang- en sluitwerk

Bouwkundige beveiliging bestaat onder andere uit hang- en sluitwerk. Hang- en sluitwerk is meer dan alleen een goed slot. Beperk het inbraakrisico met maar liefst 90 procent door het combineren van hang- en sluitwerk met de juiste deuren en wanden.

Lees meer over hang- en sluitwerk.

Elektromechanische sloten

Naast mechanische sloten is het inzetten van elektromechanische sloten geschikt voor kritische deuren van gebouwen en ruimtes. Maar ook in combinatie met toegangscontrole leveren deze sloten hun meerwaarde. Denk daarbij aan zwaar beveiligde instellingen. Gecontroleerd kunnen sloten worden vergrendeld of ontgrendeld.

Lees meer over elektromechanische sloten

Sluitsystemen als bouwkundige beveiliging

Blankestijn Beveiliging levert intelligente sluitsystemen en zorgt bij aanschaf ook voor het beheer en onderhoud. U bepaalt namelijk precies wie, waar en wanneer toegang heeft tot een ruimte. Voor sommige organisaties is een sluitsysteem geen luxe, maar een absolute must om registratie en/of identificatie mogelijk te maken en bij te houden. Kiest u voor een van de systemen van Blankestijn Beveiliging dan kiest u voor gebruiksvriendelijke, snelle en doeltreffende bouwkundige beveiliging.

Lees meer over sluitsystemen.

‘Fijne samenwerking en goed klantcontact. Denken mee en houden rekening met het proces van de klant.’

Dierenpark Amersfoort, Amersfoort

‘Vakkundig en plezierig advies, service gericht, meedenkend.’

Optisport, Houten

Bekijk meer reviews van tevreden klanten van Lagarde.

Gevelbeveiliging

Een van de onderdelen van bouwkundige beveiliging is gevelbeveiliging. Elk element in uw gevel: deur, raam en glaswerk heeft haar eigen zwakke plekken. Neem de juiste maatregelen voor een veiliger bedrijfspand.

Lees meer over gevelbeveiliging.

Kluizen

Een kluis ter grote van een kledingkast of zelfs een hele ruimte als kluis? Blankestijn Beveiliging biedt diverse oplossingen als het gaat om een goed beveiligde safe. Voor al uw kostbare en gevaarlijke spullen!

Lees meer over kluizen.

Bel mij terug