Brink 2020/2050

Onverwoestbare techniek voor deurvergrendeling

De Brink 2020/2050 bevindt zich in het topsegment van elektromechanische vergrendeling. Het systeem werkt volgens het ruststroomprincipe met spanningsloze ontgrendeling. Op het moment dat de deur sluit, vergrendelt hij doordat het contact in de grendel en de magneet in de deur tegenover elkaar gepositioneerd worden. De Brink 2020/2050 is echter ook voorzien van bediening met een sleutel, met het doel de grendel eventueel mechanisch te openen.

De Brink 2020/2050 wordt toegepast in hoog-risico-objecten en staat bekend als oerdegelijk en onverwoestbaar. De 2020 serie blijft functioneren bij een zijwaartse druk van 1500 kilogram. Daarnaast zijn er signaleringen geïntegreerd waardoor de beveiliging in hoge mate gewaarborgd blijft. De vergrendeling is verder voorzien van een afgeschuinde schoot, wat hem ook toepasbaar maakt voor doordraaiende deuren die zijn uitgerust met een vloerveer. De C-uitvoering kan bovendien toegepast worden in een kozijn of een bovendorpel.

Deurvergrendeling Brinkgrendel

Geavanceerde techniek in één krachtige unit

De Brink is een zeer complete vergrendeling, omdat alle onderdelen als één unit ontworpen zijn. Hierdoor is de veiligheid en weerstand optimaal gewaarborgd. Lagarde Groep is vertrouwd met deze geavanceerde techniek en kan u uitgebreid adviseren over de toepassingen. Er zijn montageoplossingen voorhanden voor vrijwel alle typen deuren, zoals deuren die als sluis fungeren, elektrische deuren, maar ook buitenhekken, schuifdeuren en centrale entreedeuren. Onze experts adviseren u graag over wat voor u de beste oplossing is.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren