Brondool

Blankestijn werkt samen met Brondool Electric Doorlocks

Blankestijn Beveiliging is recent de samenwerking aangegaan met Brondool Electric Doorlocks, een toonaangevend merk op het gebied van oplossingen voor celdeuren. Woningcorporaties, bedrijven, maar ook ministeries maken gebruik van Brondool. Blankestijn is vertrouwd met zowel deze innovatieve productlijn als de eindgebruiker van deze professionele oplossingen en kan u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de verschillende types elektrisch deurbeslag.

Nieuw in het assortiment van Brondool is het Celdeurbeslag CB-01, die in een SKG 3 sterren uitvoering verkrijgbaar is. Dit beslag is een zeer adequate oplossing voor toegangscontrole voor celdeuren. In het celdeurbeslag is een leeseenheid voor Mifarepassen geïntegreerd. Of de kruk aan de dagschoot wordt gekoppeld, wordt bepaald door de toegangsrechten die op deze pas geprogrammeerd zijn. Vergrendeling en ontgrendeling gebeurt met een mechanische sleutel. Op het beslag is dankzij een lichtsignaal te zien wat de stand van de nachtschoot is.

brondool-carelock

Het assortiment van Brondool oplossingen

Het Brondool celdeurbeslag werkt met draadloze communicatie. Voor elke celdeur wordt bepaald wat de toegangsrechten zijn van de gedetineerde en van het personeel. Toegangsrechten kunnen gekoppeld worden aan tijdstippen. De software die het systeem beheert, heeft een rapportagemodule die gemakkelijk en vlot informatie geeft over wie wanneer een toegangsdeur heeft vergrendeld of ontgrendeld.

Het assortiment van Brondool oplossingen bestaat uit elektrische sloten die werken volgens het arbeidsstroom principe: Type Brondool 4200, het type 4250 en de 4260 SKG***. Daarnaast heeft deze productlijn brandvluchtsloten die elektrisch krukbestuurd zijn en werken volgens het ruststroomprincipe (Type Brondool 610 01/02, het type 1180 en de 4280). Verder werkt Brondool met elektrische sloten die krukbestuurd zijn, maar voorzien zijn van het arbeidsstroomprincipe (1170 en 4270). Daarnaast levert Brondool brandvluchtsloten die werken volgens het ruststroom principe (Brondool 605, 1290 en 4050 SKG***) en brandvluchtsloten die werken volgens het arbeidsstroomprincipe (Type Brondool 4150, 4160 SKG*** en stuurkast DBK 41-1).

Het celdeurbeslag van Brondool is volledig ingespeeld op calamiteiten en wordt veelvuldig toegepast in separatieruimtes en ophoudkamers. Blankestijn Beveiliging kent de weg in deze materie en kan u op professionele wijze adviseren over de beste oplossingen voor uw complex. Graag informeren we u over de mogelijkheden.

brondool-cl-met-irox-beslag

Bel mij terug