Deurdrangers

Voor iedere deur een oplossing

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in typen deurdrangers. Iedere deur vraagt om een aparte benadering. Denk aan brandveiligheid of gecontroleerde in-, en uitgangen. De combinatie van deze twee factoren kan soms vragen oproepen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing.
Verschillende deurdrangers

Deurdrangers opties

Verschillende deurdranger opties

Lagarde Groep heeft een compleet assortiment drangers voor de meest uiteenlopende situaties. Kies bijvoorbeeld uit de opties:

  • Enkele of dubbele deursituatie
  • Met of zonder sluitvolgorderegelaar
  • Met of zonder vastzetinrichting

Vraag een offerte aan of neem even contact op om uw situatie te bespreken.

Assa Abloy deurdrangers

Assa Abloy is een gerenommeerde speler in de markt waar het gaat om hang- en sluitwerk. Deurdrangers vallen onder de categorie hang- en sluitwerk. De drangers van Assa Abloy doen zeker niet onder voor de drangers van Dormakaba. Er zijn vele mogelijkheden zoals het instellen van de sluitsnelheid en sluitvolgorderegeling. Voor elke deursituatie is er een mooie oplossing te realiseren.
Deurdranger Assa Abloy

Dormakaba deurdrangers

Dormakaba deurdrangers
Dormakaba is een bekende producent van deurdrangers. Niet alleen zijn de drangers esthetisch aantrekkelijk, ook zijn ze functioneel zeer sterk. Dormakaba beschikt over een brede range aan deurdrangers. Van standaard drangers, vrijloopdrangers tot drangers met elektromechanische vastzetinrichting. Voor elke situatie is er een geschikte oplossing voor handen.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren