Deurdrangers

Voor iedere deur een oplossing

Er zijn veel situaties denkbaar waarin een deur zelfsluitend moet zijn. Denk aan brandveiligheid of gecontroleerde in-, en uitgangen. Elke deur vraagt om een aparte benadering. De ene deur is de andere niet en dus is er verschil tussen welke deurdranger u toepast.

deurdranger-dorma-emf

Deurdrangers opties

Blankestijn Beveiliging heeft een compleet assortiment drangers voor de meest uiteenlopende situaties. Kies bijvoorbeeld uit de opties:

  • enkele of dubbele deursituatie
  • met of zonder sluitvolgorderegelaar
  • met of zonder vastzetinrichting

Download de brochure, vraag een offerte aan of neem even contact op om uw situatie te bespreken.

Deurdrangers van Assa Abloy

Blankestijn levert onder andere deurdrangers van Assa Abloy. Neem bijvoorbeeld de ASSA ABLOY DC340. Deze deurdranger is geschikt voor veel toepassingen en biedt veel voordelen. Zo is de dranger geschikt voor brand- en rookwerende deuren. Daarnaast is de sluitsnelheid, eindslag en openingsdemping instelbaar via regelventielen aan voorzijde. Het ontwerp is modern en compact. De installatie is eenvoudig en snel uit te voeren. Gebruikers, architecten, adviseurs en bouwers hebben allen voordeel van dit robuuste ontwerp.

Voor dubbele deuren kies je voor een deurdranger met CAM-technologie en glijarm met geïntegreerde mechanische coördinator voor dubbele deuren: de Assa Abloy DC700.

deurdranger assa dc340
dorma deurdranger

DORMA TS 93 deurdranger

Met de TS 93 biedt DORMA een modulair opgebouwd, multifunctioneel glijarm deurdrangersysteem dat aan nagenoeg alle functionele eisen voor 1- en 2-vleugelige deuren beantwoordt. De lineaire aandrijving en de hartvormige nokkenas zorgen ervoor dat de te overwinnen weerstand bij het openen van de deur onmiddellijk tot een minimum wordt gereduceerd. Het betreft tevens een duurzaam ontwerp, doordat wordt voldaan aan de meest actuele voorschriften (ISO 14025).

Door de sluitvertraging speciaal geschikt voor personen met bagage of grote goederen.

Bel mij terug