Solenoïde sloten

Abloy EL460 en EL560

De Solenoïde sloten Abloy EL460 en EL560 zijn zo ontworpen dat ze voor diverse doeleinden toe te passen zijn. Deze elektrische sloten hebben een krukbesturing aan de buitenzijde van de deur en een mechanische krukbediening aan de binnenkant. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor industriepanden, kantoorgebouwen, appartementen en winkels. Bovendien zijn de Solenoïde sloten van Abloy uitstekend te integreren met toegangscontrolesystemen.

Het Solenoïde slot is voorzien van een zogenoemde paniekfunctie. Dat houdt in dat bediening van de deurkruk of de paniekbar de nachtschoot intrekt aan de binnenzijde en op die manier de dubbelwerkende dagschoot vrijlaat. Dit maakt de Solenoïde sloten Abloy EL460 en EL560 bij uitstek geschikt voor nooduitgangen.

El serie Abloy

Eenvoudige bediening van Solenoïde sloten

Solenoïde sloten

Eenvoudige bediening en gebruiksgemak staan voorop bij de Solenoïde sloten Abloy EL460 en EL560. De investering blijft beperkt, terwijl u toch van alle voordelen geniet die een elektrisch slot biedt. Bediening is mogelijk met een kaartlezer, maar ook met tijdklokken, schakelaars of codesloten. Als het slot is aangestuurd, kan het vanaf de buitenkant worden bediend. Dit kan onder spanning of spanningsloos, afhankelijk van de manier waarop het Solenoïde slot is ingesteld. Als de deur dicht gaat, komen de schoten automatisch naar buiten.

De krukgestuurde sloten van het type EL560 en EL460 zijn geschikt voor enkelzijdige toegangscontrole, terwijl de EL561 en EL461 worden toegepast bij dubbelzijdige toegangscontrole. Daarnaast zijn de sloten ook in een ‘meerpunts’ uitvoering leverbaar onder de naam EL466 en EL566. Deze meerpuntsloten verhogen de inbraakwerendheid van de deur. Lagarde Groep is een gecertificeerd partner van de AssaAbloy-groep en kan u uitgebreid informeren over de toepassing van Solenoïde sloten.

Levering en installatie EL-serie Abloy

Blankestijn is gecertificeerd partner van Assa Abloy. Wij leveren de sloten én zorgen indien gewenst de volledige installatie en het onderhoud. Naast Assa Abloy bieden we diverse andere merken aan, zodat u ruime keuze heeft. Wij adviseren u graag vrijblijvend.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren