Elektromechanische sloten

Deuren elektronisch vergrendelen

Kritische deuren van gebouwen en ruimten worden door middel van geavanceerde toegangscontrolesystemen toegang verleend. Denk aan toegangsdeuren van een cellencomplex, maar ook aan wapenkamers, bankgebouwen, ziekenhuizen, zorgwoningen, musea, enz. Maar wat als zo’n deur ook een nooduitgang is of in een vluchtroute zit. Hier kunnen tegenstrijdige belangen mee gemoeid zijn.

Elektrische sloten uitgelicht

Lagarde Groep levert en onderhoudt elektromechanische oplossingen en elektronische sloten. Op deze website lichten we er een aantal uit, in meer detail:

Elektromechanische sloten

Expertise elektromechanische sloten

Elektrische sloten

Expertise in deurtechnieken, dat is wat Lagarde Groep in huis heeft. Voor elke situatie wordt een concept gemaakt waarvan vooraf duidelijk is aan welke normen het moet voldoen en zo zal het ook worden uitgevoerd door onze eigen montage specialisten. Voor een elektromechanisch slot van hoge kwaliteit bent u bij Lagarde Groep aan het juiste adres.

  • Gecertificeerde engineers
  • Jarenlange ervaring
  • Breed assortiment sloten
  • Landelijke dekking

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren