Elektromechanische sloten

Deuren elektronisch ver,- en ontgrendelen

Kritische deuren van gebouwen en ruimten worden door middel van geavanceerde toegangscontrolesystemen toegang verleend. Denk aan toegangsdeuren van een cellencomplex, maar ook aan wapenkamers, bankgebouwen, ziekenhuizen, zorgwoningen, musea, enz. Maar wat als zo’n deur ook een nooduitgang is of in een vluchtroute zit? Hier kunnen tegenstrijdige belangen mee gemoeid zijn.

elektromechanisch-slot

Expertise elektromechanische sloten

Expertise in deurtechnieken, dat is wat Blankestijn Beveiliging in huis heeft. Voor elke situatie wordt een concept gemaakt waarvan vooraf duidelijk is aan welke normen het moet voldoen en zo zal het ook worden uitgevoerd door onze eigen montage specialisten. Voor een elektrisch / elektromechanisch slot van hoge kwaliteit bent u bij Blankestijn aan het juiste adres.

  • Gecertificeerde engineers
  • Jarenlange ervaring
  • Breed assortiment sloten
  • Landelijke dekking

Ga naar downloads voor een aantal voorbeelden. en neem contact op voor uw specifieke situatie. U ontvangt geheel vrijblijvend een uitgewerkt concept.

Elektrische sloten uitgelicht

Blankestijn Beveiliging levert en onderhoudt elektromechanische oplossingen en elektronische sloten. Op deze website lichten we er een aantal uit, in meer detail:

Elektromechanisch slot – brochures

Onderstaand vindt u diverse brochures over elektrische sloten. Klik op één van de links om meer informatie over het betreffende slot te krijgen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn u graag van dienst.

Bel mij terug