Elektromechanische sloten

Deuren elektronisch ver,- en ontgrendelen

Kritische deuren van gebouwen en ruimten worden door middel van geavanceerde toegangscontrolesystemen toegang verleend. Denk aan toegangsdeuren van een cellencomplex, maar ook aan wapenkamers, bankgebouwen, ziekenhuizen, zorgwoningen, musea, enz. Maar wat als zo’n deur ook een nooduitgang is of in een vluchtroute zit. Hier kunnen tegenstrijdige belangen mee gemoeid zijn.

elektromechanisch-slot

Expertise elektromechanische sloten

Expertise in deurtechnieken, dat is wat Blankestijn Beveiliging in huis heeft. Voor elke situatie wordt een concept gemaakt waarvan vooraf duidelijk is aan welke normen het moet voldoen en zo zal het ook worden uitgevoerd door onze eigen montage specialisten. Voor elektronische sloten van hoge kwaliteit bent u bij Blankestijn aan het juiste adres.

  • Gecertificeerde engineers
  • Jarenlange ervaring
  • Breed assortiment sloten
  • Landelijke dekking

Ga naar downloads voor een aantal voorbeelden. en neem contact op voor uw specifieke situatie. U ontvangt geheel vrijblijvend een uitgewerkt concept.

Elektromechanische oplossingen uitgelicht

Blankestijn Beveiliging levert en onderhoudt elektromechanische oplossingen en elektronische sloten. Op deze website lichten we er een aantal uit, in meer detail:

Bel mij terug