Fuhr Serie

Kwalitatief hoogwaardige sloten

Fuhr is van origine een familiebedrijf wat sinds 1859 gevestigd is in Heiligenhaus. Fuhr focust zich op de productie en ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande sloten. Gebruiksgemak draagt Fuhr hoog in het vaandel. Het assortiment bestaat uit een tal van diverse sloten. Elk met verschillende functies. Voorbeelden zijn: zelfvergrendelende sloten, panieksloten, cilinder bediende sloten en krukbediende sloten. Haast voor elke deur is er wel een oplossing.

Fuhr Multisafe

Comfort bij automatische vergrendeling

De Furhr Multisafe 833 is een automatisch slot dat toegepast wordt in tal van situaties. Automatische vergrendeling is in veel gevallen een must. De Fuhr Multisafe staat bekend als de maatstaf in het segment van automatische vergrendeling. Een deur die in het slot valt zodra hij dichtvalt, biedt in veel gevallen uitkomst. Dat geldt niet alleen voor situaties in saferooms, waarbij u geen seconde verloren wilt laten gaan op het moment dat u deze ruimte binnenstapt. Hetzelfde geldt voor geldtel ruimtes of andere waarderuimtes. Ook op plekken waar de vergrendeling van de deur gemakkelijk vergeten wordt, is de Fuhr Multisafe een uitkomst. Veiligheid staat daarbij hoog in het vaandel. U hoeft immers geen extra handelingen te verrichten om de deur te vergrendelen.
Fuhr automatisch slot

Fuhr Multisafe 833 ook met paniekfunctie

Fuhr multisafe 833
Het automatisch slot van de Fuhr Multisafe 833 wordt eveneens uitgevoerd met een paniekfunctie (Multisafe 833P). Mocht u de ruimte weer snel willen verlaten, dan is een eenvoudige klap op de deurkruk afdoende om de deur in een fractie van een seconde te ontgrendelen.

De automatische vergrendeling in de Fuhr Multisafe is veilig en degelijk. Op het moment dat de deur dichtslaat, zijn er drie schoten die hun werk doen, snel en geruisloos. Het sluitsysteem is inbraakwerend en voorkomt bovendien dat deuren kromtrekken, omdat ze altijd op meerdere punten gesloten zijn. Het systeem is overigens toe te passen op houten, kunststoffen en aluminium deuren.

Comfort en zekerheid met Fuhr Multisafe

Fuhr heeft gekozen voor comfort en biedt bovendien een techniek die uiterst betrouwbaar is. Verder is de Fuhr Multisafe slijtvast en op zo’n manier ontworpen dat vuil en stof geen kans hebben om de techniek aan te tasten. Dankzij topkwaliteit kunststoffen inzetstukken wordt het geluid gedempt. Lagarde Groep ondersteunt het complete productprogramma van de Fuhr en is vertrouwd met de innovatieve techniek van deze praktische en verontwikkelde vergrendelingen. Onze experts bespreken graag met u de oplossing die past bij uw situatie.

De Fuhr 833 is er ook als motormeerpuntvergrendeling, de Auotronic 834.

Meer informatie over de Autotronic 834.

Fuhr automatisch slot multisafe

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren