Hefbalken

Barrier lift system

Een hefbalk (barriers lift system) is een oplossing om vooral zware en snel rijdende voertuigen als personenauto’s en vrachtwagens tegen te houden. De toegang wordt in feite door een hydraulisch aangedreven zware stalen balk in zijn geheel geblokkeerd. De hefbalken zijn getest en voldoen aan de volgende internationale certificeringen: PAS 68, DOS SD-STD K12.
Deze hefbalken zijn tot een breedte van 10 meter te leveren. De constructie is dusdanig robuust dat het chassis van een voertuig compleet vernietigd wordt indien het voertuig probeert door te breken. Hefbalken kunnen zowel stand-alone als in combinatie met andere beveiligingsoplossingen ingezet worden.

High security hefbalken

Perimeter protection Group

Lagarde Groep is importeur van de hoogwaardige high security hefbalken van het Duitse bedrijf Perimeter Protection Group (https://www.perimeterprotection.net). Om deze hefbalken toe te passen is advies noodzakelijk. Dit heeft te maken met de locatie, welke snelheden voertuigen kunnen ontwikkelen etc.

Wij adviseren u daar graag over.

Video en datasheets

Bekijk onderstaande video om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van hefbalken.

Of download één van de datasheets voor meer informatie.

Datasheet-hefbalk

Datasheet-hefbalk-II

Datasheet-hefbalk-III

 

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren