Ikon Verso Cliq

Eén sleutel voor alle deuren

Lagarde Groep is een ervaren dealer van het professionele Ikon Verso Cliq, een innovatief sluitsysteem van de ASSA ABLOY-groep. Verso Cliq is superveilig, maar bovenal zeer gebruiksvriendelijk. Verso is een sluitsysteem waarvan u optimale flexibiliteit kunt verwachten, omdat het werkelijk elke verandering in uw toegangscontrole en gebouwbeheer heel eenvoudig managet, zonder bijkomende kosten. Bij Verso Cliq is het vervangen van een cilinder op het moment dat er mutaties zijn verleden tijd. U herprogrammeert eenvoudig de sleutel en hij is weer klaar voor gebruik.

Mutaties kosten gebouwenbeheerders doorgaans veel hoofdbrekens. Verlies van een sleutel of veranderingen in het personeelsbestand brengen veel werkzaamheden met zich mee, zoals de vervanging van cilinders. Met Verso Cliq wijzigt u eenvoudig de programmering van de sleutel. Ook een batterij vervangen is eenvoudig en effectief, want die bevindt zich niet in de cilinder maar in de sleutel zelf, waardoor de sleutelgebruiker verantwoordelijk wordt en niet de systeembeheerder.

Verso Cliq voor elke situatie

Verso Cliq is toe te passen op werkelijk alle sloten en in elke situatie. Of het nu gaat om buitendeuren of binnendeuren, het systeem werkt altijd. Daar komt bij dat Verso Cliq ook toepasbaar is op kasten, bureaus, kluizen, loketten, brievenbussen en garages. De grote bos sleutels die u al jaren met u mee neemt, kunt gerust achterwege laten als u overstapt op Verso Cliq, het sluitsysteem met VDS0-certificaat, klasse B en de hoogste SKG***.

Verso Cliq

Kosten besparen met Verso Cliq

Verso cliq systemen voor ieder gebouw

De eisen die aan gebouwbeheer, toegangscontrole en beveiliging worden gesteld, worden steeds zwaarder. Naarmate er meer veranderingen zijn in uw organisatie, heeft u met steeds complexere situaties te maken. Veel organisaties zijn bovendien projectgeoriënteerd, wat betekent dat de samenstelling van uw personeel voortdurend verandert. Als er een teamlid wordt vervangen, veranderen ook de toegangsrechten van bepaalde ruimtes. Verso Cliq biedt daarvoor een eenvoudige oplossing in de vorm van eenvoudig herprogrammeerbare sluitcilinders. Dit gebeurt zonder demontage en zonder de vervanging van cilinders. Dat maakt Verso Cliq tot een sluitsysteem dat past in elke organisatie. Lagarde Groep adviseert u graag over de talloze mogelijkheden die dit sluitsysteem biedt.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren