iLoq Sluitsysteem

iLoq. Op zoek naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk digitaal sluitsysteem? Maak dan kennis met het sluitsysteem van iLOQ. De batterijloze programmeerbare iLOQ sloten en cilinders zijn geschikt voor vrijwel alle deursoorten en voldoen aan de Europese kwaliteitsnorm EN1303 en zijn tevens SKG*** gekeurd. De programmeerbare sleutels zijn van gehard staal gemaakt. Bij de communicatie tussen sleutel en cilinder wordt gebruik gemaakt van SHA-1 cryptologie. Er wordt dus veiligheid op het hoogste niveau geboden.

Uniek concept van iLoq

iLoq biedt een uniek toegangscontrole concept met enkele sterke eigenschappen. In de basis onderscheidt iLoq zich van andere sluitsysteemoplossingen vanwege het feit dat iLoq:

  • het eerste systeem is wat zonder batterijen werkt
  • het eerste systeem is wat werkt met deuren die zelf de energie opwekken
  • een systeem is wat uitstekende veiligheidseigenschappen bevat
  • een systeem is wat volledig programmeerbaar is

Systeemopbouw van iLoq

Een iLoq digitale sluitsysteem bestaat uit diverse componenten:

iloq-sleuteliLoq sleutel

Zonder batterij en eenvoudig te wijzigen toegangsrechten. Eenvoudige uitschakeling van verloren sleutels. Bestand tegen zware omstandigheden zoals: water, vorst, schokken en stof.

iloq-cilindersiLoq cilinders

Moderne mechanica, geavanceerde elektronica en actuele softwaretechnologie in één! Beschikbaar voor alle type deuren, zowel binnen als buiten. Kan op afstand beheerd worden.

iloq-softwareiLoq software

Veilig beheer via internet. Hierdoor is gedecentraliseerd beheer mogelijk van meerdere locaties. Koppel eenvoudig plattegronden van een pand. Sleutels en cilinders worden voorzien van updates via de programmeerapparaat.

iloq-sloteniLoq sloten

Flexibel beheer van toegangsrechten. Uitgebreide analyse van de loggegevens van alle type iLoq sloten zoals meubelsloten, beveiligde sleutelbuizen en hangsloten.

iLoq accessoires

Diverse type accessoires voor extra beheer en management mogelijkheden van het digitale sluitsysteem.

Advies over iLoq

Neem contact op voor vrijblijvend advies over de inrichting van een beveiligingsomgeving met iLoqsloten. Klik hier voor het contactformulier.

Bel mij terug