LIPS zorgslot

Dé oplossing voor sluitvraagstukken in de zorg

In de zorgsector is het, nog meer dan elders, van belang dat een sluitsysteem past bij de wensen van gebruikers. Het LIPS Zorgslot biedt uitkomst. Dit mechanisme heeft het antwoord op de meest complexe situaties. Aan de ene kant bepaalt de verlener van zorg immers wie in welke ruimte kan en mag komen. Aan de andere kant wilt u ook dat de privacy van patiënten gewaarborgd blijft. Het LIPS Zorgslot brengt deze wensen samen in een veel toegepaste oplossing.

Het LIPS Zorgslot heeft vier verschillende instellingen die afleesbaar zijn op de led indicatie boven de deurkruk. In één oogopslag is te zien of de deur op loopstand, privacystand, vergrendelingstand of ontruimingstand staat. In de loopstand is de deur onvergrendeld en is er vrij toegang voor elke gebruiker. In de privacystand kan de cliënt de deur aan de binnenzijde vergrendelen om te voorkomen dat andere patiënten zich in de ruimte begeven.

Lips zorgslot

Ontruimingsstand

Ontruimingsstand van sloten

De zorgverlener heeft echter wel de mogelijkheid om de deur te openen, mocht daar een noodzaak toe zijn. In de vergrendelingsstand is het slot vergrendeld op de dagschoot en de nachtschoot. Met de sleutel kan de vergrendeling opgeheven worden. De ontruimingsstand biedt bescherming in geval van calamiteiten. Hierbij wordt de voeding afgeschakeld door een brandmeldinstallatie of een ontruimingssysteem. Hierdoor valt het slot vrij en kan de deurkruk zowel aan de binnen- als de buitenkant geopend worden.

Montage expertise bij LIPS Zorgslot

Montage van het LIPS Zorgslot vraagt om expertise vanwege de vele technieken die hieraan verbonden zijn. En niet in de laatste plaats de omgeving waarin het zorgslot wordt toegepast vraagt om een langdurig en hoogwaardig gebruik. Lagarde Groep levert het LIPS Zorgslot in verschillende maten. Bovendien is het slot geschikt voor europrofiel cilinders van 17 millimeter. Informeer bij Lagarde Groep naar alle mogelijkheden en ontvang onze uitgebreide documentatie over het LIPS Zorgslot.

Toepassingen

Het Lips Zorgslot wordt veelal toegepast in zorgomgevingen als GGZ, ziekenhuizen, penetraire inrichtingen, jeugdgevangenissen, ophoudcellen, zorgcomplexen en zorghotels.

Specialistische montage door Blankestijn beveiliging

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren