Mechanische sloten

Goede beveiliging begint bij het slot

Assa Abloy serie

ASSA ABLOY is de grootste wereldwijde leverancier van slimme slot- en beveiligingsoplossingen. De reeks sloten die Assa Abloy heeft een groot aantal mogelijkheden.

Denk hierbij aan mechanische sloten met signaleringen in het slot. Maar ook zelfvergrendelende sloten zodat de deur altijd op slot zit wanneer deze dicht valt.

Assa Abloy serie

Brondool serie

Brondoolserie
Een veel voorkomend probleem bij het functioneren van sloten en deuren is dat de nachtschoot klemt, dit zorgt ervoor dat het slot niet optimaal werkt. De oorzaak hiervan is regelmatig een slecht afgehangen deur of foutieve montage van het slot. Om dit probleem te verhelpen heeft Brondool sloten met krukvrijloop in het assortiment. Hierbij is een klemmende nachtschoot verleden tijd. Lees hier meer over verschillende typen sloten van de Brondool Serie.

Fuhr serie

Als specialist in geavanceerde sloten heeft Fuhr voor elke denkbare beveiligingssituatie een oplossing. Hiervoor effectieve en beproefde componenten beschikbaar.

Er is keuze uit een breed scala aan slotvarianten voor montage in aluminium en stalen deuren. De panieksloten zijn gecertificeerd volgends de EN179 en EN1125. Kortom de sloten zijn goed voorbereid op de meeste eisen.

Fuhr serie

Deurdrangers

Deurdrangers
Deurdrangers zijn van essentieel belang voor het correct sluiten van deuren. De deurdrangers zijn naar wens af te stellen in sluitkracht.

Ook zijn er vrijloopdrangers welke aangesloten kunnen worden op een brandmeldinstallatie waardoor deze aangestuurd kan worden door de brandmeldinstallatie. Deurdrangers zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen.

Deurautomaten en vluchtwegen

Deurautomaten worden ingezet in situaties waarin deuren automatisch moeten openen. Deurautomaten worden daarom altijd in combinatie met een elektrische sluitplaat of elektrisch slot geplaatst zodat de deur eenvoudig opent bij het bedienen van de pulsgever. Lees hier meer over deurautomaten, de regelgevingen en alle zaken die er verder komen kijken bij het aanschaffen van een deurautomaat.

Vluchtwegen zijn een vereiste om mensen een veilige wijze uit het gebouw te laten vluchten. Uiteraard zijn de vluchtwegen op verschillende manieren vorm te geven. Hiervoor zijn er ook normen en richtlijnen opgenomen in het bouwbesluit. Lees hier meer over vluchtwegen en de normeringen die hierop van toepassing zijn.

Vluchtwegen

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren