Mechanische sloten

Op deze pagina informeren we u over de oplossingen die wij bieden op het gebied van mechanische sloten.

Assa Abloy serie

ASSA ABLOY is de grootste wereldwijde leverancier van slimme slot- en beveiligingsoplossingen. De reeks sloten die Assa Abloy heeft een groot aantal mogelijkheden. Denk hierbij aan mechanische sloten met signaleringen in het slot. Maar ook zelfvergrendelende sloten zodat de deur altijd op slot zit wanneer deze dicht valt.

hang-en-sluitwerk

Brondool serie

Een veel voorkomend probleem bij het functioneren van sloten en deuren is dat de nachtschoot klemt, dit zorgt ervoor dat het slot niet optimaal werkt. De oorzaak hiervan is regelmatig een slecht afgehangen deur of foutieve montage van het slot. Om dit probleem te verhelpen heeft Brondool sloten met krukvrijloop in het assortiment. Hierbij is een klemmende nachtschoot verleden tijd. Lees hier meer over verschillende typen sloten van de Brondool Serie.

Fuhr serie

Als specialist in geavanceerde sloten heeft Fuhr voor elke denkbare beveiligingssituatie een oplossing. Hiervoor effectieve en beproefde componenten beschikbaar. Er is keuze uit een breed scala aan slotvarianten voor montage in aluminium en stalen deuren. De panieksloten zijn gecertificeerd volgends de EN179 en EN1125. Kortom de sloten zijn goed voorbereid op de meeste eisen.

Deurdrangers

Deurdrangers zijn van essentieel belang voor het correct sluiten van deuren. De deurdrangers zijn naar wens af te stellen in sluitkracht. Ook zijn er vrijloopdrangers welke aangesloten kunnen worden op een brandmeldinstallatie waardoor deze aangestuurd kan worden door de brandmeldinstallatie. Deurdrangers zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Lees hier meer.

Deurautomaten

Deurautomaten worden ingezet in situaties waarin deuren automatisch moeten openen. Deurautomaten worden daarom altijd in combinatie met een elektrische sluitplaat of elektrisch slot geplaatst zodat de deur eenvoudig opent bij het bedienen van de pulsgever. Lees hier meer over deurautomaten, de regelgevingen en alle zaken die er verder komen kijken bij het aanschaffen van een deurautomaat.

Vluchtwegen

Vluchtwegen zijn een vereiste om mensen een veilige wijze uit het gebouw te laten vluchten. Uiteraard zijn de vluchtwegen op verschillende manieren vorm te geven. Hiervoor zijn er ook normen en richtlijnen opgenomen in het bouwbesluit. Lees hier meer over vluchtwegen en de normeringen die hierop van toepassing zijn.

Bel mij terug