Nemef Comforte: deurvergrendeling in opperste eenvoud

Hang- en sluitwerk dat optimaal gemak brengt in het vergrendelen en ontgrendelen van uw woonhuis. Voor een auto is het heel gewoon om een deur te vergrendelen met afstandsbediening. Waarom zou u voor uw woonhuis niet voor hetzelfde gemak kiezen? Niet voor niets hebben we het hier over de Nemef Comforte. Blankestijn Beveiliging informeert u graag over de Nemef Comforte enkelpuntssluiting.

De Nemef Comforte enkelpuntssluiting is op de markt gebracht omdat een meerpuntssluiting lang niet altijd toepasbaar of noodzakelijk is. Om te voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen volstaat  een goedgekeurd enkelpuntsslot, zoals de Nemef Comforte.

nemef-comforte

Nemef Comforte: bij uitstek geschikt voor senioren

Bij de Comforte sloten van Nemef is de cilinder boven de kruk geplaatst, met als grote voordeel dat de cilinder gemakkelijk toegankelijk is. Door de hand op de deurkruk te laten rusten en de sleutel in het slot te steken, wordt hij ontgrendeld. Niet voor niets worden de Comforte sloten van Nemef in deze uitvoering ook wel seniorensloten genoemd.

Als de gebruiker de ruimte is binnengetreden, kan het slot gemakkelijk worden vergrendeld door de kruk omhoog te bewegen. Dat maakt Nemef Comforte zeer toepasbaar in zowel bestaande bouw als in nieuwbouw. Het systeem is daarnaast uitstekend te combineren met Domotica, maar ook met sociaal medisch alarm. Comforte voldoet bovendien aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, SKG** en SKH2.

De voordelen van Nemef Comforte op een rijtje

De voordelen van Nemef Comforte zijn legio. Blankestijn Beveiliging zet ze graag nog even voor u op een rijtje:

  • meerdere mogelijkheden voor aansturing van vrijwel alle toegangscontrolesystemen.
  • eventueel gebruik van afstandsbediening
  • het ontgrendelen en vergrendelen met een sleutel blijft mogelijk
  • éénvoudig te monteren in houten deuren
  • luxe afwerking
  • eenvoudige bediening door afgeschuinde haakschoot
  • ook leverbaar in mechanische uitvoering
nemef-comforte-skg

Bel mij terug