Onderhoud

Lagarde Groep

Onderhoud voor uw beveiliging

Professioneel onderhoud is de sleutel tot het beperken van storingen en een lange levensduur. Lagarde Groep heeft experts in huis die jaarlijks de staat van uw veiligheidsoplossingen onder de loep nemen. Indien noodzakelijk, bouwen we een product uit en in, we controleren op slijtage, speling, lagers en signaleringscontacten. We reinigen, smeren en stellen een product weer optimaal af. Tot slot controleren en testen we de werking en beoordelen we de gehele constructie op bouwkundige afwijkingen.

Dit preventieve onderhoud leggen we vast in een onderhoudscontract, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook als u een bestaand beveiligingssysteem bij Lagarde Groep wilt onderbrengen, is dat geen probleem. Bij een eerste kennismaking rapporteren wij dan wat de eventuele manco’s zijn, zodat we ook echte garanties kunnen bieden. Zo zorgen we ervoor dat uw veiligheidsoplossingen blijven doen wat ze beloven.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren