Blankestijn Beveiliging

Onze missie

Blankestijn Beveiliging is dé adviseur-uitvoerder voor (elektro)mechanische beveiliging van gebouwen. We bieden onze klanten veilige oplossingen die honderd procent bij hen passen. Onze specialisten zijn in staat om zich in te leven in de situatie van de opdrachtgever en in zijn doen en laten. Blankestijn Beveiliging heeft deskundigheid, servicegerichtheid en integriteit hoog in het vaandel staan. Onze slogan luidt dan ook: Altijd en overal!

Kernactiviteiten

Kernactiviteit van Blankestijn Beveiliging is de levering en montage van bouwkundige en elektromechanische beveiligingen voor onder meer toegangscontrolesystemen, vluchtwegen en ontruimingsinstallaties. Onze belangrijkste productgroepen zijn: inbraakwerend hang- en sluitwerk, kluizen, anti-panieksloten, elektromechanische sloten, rolluiken, glasbeveiliging, traliewerk, glasfolies, computerbeveiliging, anti-ramzuilen en sluitsystemen.

Blankestijn Beveiliging staat bekend om haar flexibiliteit, deskundige montage en afwerking. Onze mensen zijn zich terdege bewust van hun houding en gedrag richting uw relaties.

Certificering

Logo CCV
VCA gecertificeerd

Altijd actueel beveiligd

Blankestijn Beveiliging werkt altijd conform de meest actuele normen van verzekeraars. Welke norm voor u geldt, hangt af van het inbraakrisico en de zogenoemde attractieve waarde van uw object. Blankestijn adviseert niet alleen, maar neemt ook montage, service en onderhoud voor haar rekening.

Nieuwbouw / bestaande bouw

Of er nu sprake is van nieuwbouw of bestaande bouw, het is belangrijk om al vanaf (concept) tekening te bepalen welke maatregelen u moet nemen. Blankestijn Beveiliging ondersteunt u hierin en houdt met bouwkundig beveiligen rekening met alle vereiste NEN normen zoals, NEN-EN 179, NEN-EN 1125 van nood en paniekuitgangen, maar ook EN 13637 en EN 13633.

“Blankestijn Beveiliging heeft deskundigheid, servicegerichtheid en integriteit hoog in het vaandel staan. Onze slogan luidt dan ook: Altijd en overal!”

Advies

Hoe trekt u de deur achter u dicht? Praat er eens over met de beveiliging experts van Blankestijn Beveiliging. Samen met u kijken ze naar uw pand, de risico’s, het aantal en het type gebruikers, de gewenste levensduur van veiligheidsoplossingen en het klimaat. Op basis hiervan ontstaat een compleet advies waarbij doelmatigheid, kwaliteit en het grootst mogelijke bedieningsgemak centraal staan. Advies dus dat zich onmiddellijk uitbetaalt.

Partners van Blankestijn Beveiliging

Assa Abloy

Assa Abloy Nederland

ASSA ABLOY Nederland B.V. maakt deel uit van de ASSA ABLOY Groep, ’s werelds grootste leverancier op het gebied van sluitsystemen. ASSA ABLOY heeft meer dan 150 ondernemingen die zich bezighouden met deuroplossingen. Begin 2009 zijn LIPS Nederland en VEMA Security samengevoegd onder de naam ASSA ABLOY Nederland B.V.

Opening Controls

Opening Controls

Opening Controls is een onderneming die gespecialiseerd is in elektronisch vergrendelen en begeeft zich op het snijvlak van bouwkunde, elektrotechniek en ICT. Opening Controls levert elektronische cilinders, elektromechanische vergrendelingen en elektromagnetische vergrendelingen.

Perimeter protection Group

PPG

De Perimeter Protection Group levert een compleet assortiment in High Security producten zoals wigbarriéres, bolders, crashhekken en wegblokkades. Verder leveren ze giekversperringen, tourniquets, typegekeurde snelvouwpoorten en schuifpoorten, draaipoorten en diverse andere toepassigen.

Nauta Service

Nauta Security

Nauta Security Storage b.v. is leverancier van een compleet assortiment brandwerende en inbraakwerende opbergmiddelen zoals kluizen, brandkasten en archiefkasten. Nauta Security Storage b.v. is gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk oplossingen op projectbasis.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op