Blankestijn Beveiliging: van parkeerpaal tot rampaal

Of het nu gaat om een parkeerpaal die een vrije plek waarborgt op uw parkeerterrein of om de zwaarst beveiligde anti-rampaal om uw kostbare have te beschermen tegen bruut geweld. Blankestijn Beveiliging heeft voor elke klant en elke situatie een passende oplossing. Elke situatie is anders: daarom bedient Blankestijn Beveiliging u eerst van een goed advies voordat we aan de slag gaan met de plaatsing van een parkeerpaal of een paal in een zwaardere beveiligingsklasse.

De parkeerpaal tegen ongewenst bezoek

Niets vervelender dan een gereserveerde parkeerplaats die in beslag wordt genomen door een willekeurige voorbijganger. Een parkeerpaal biedt een goede oplossing voor ongewenste parkeerders en zorgt er bovendien voor dat uw eigen parkeerplek zichtbaar gereserveerd is. De keus voor een goede anti-parkeerpaal is niet zomaar gemaakt. Belt u gerust met een van de experts van Blankestijn Beveiliging. De levering en plaatsing van een goede paal is een klusje dat ons op het lijf geschreven is. Wij adviseren u graag omtrent de keus voor een oplossing die past bij uw situatie.

Een parkeerpaal dient stevig te zijn en mag niet over het hoofd gezien worden. Toch mag u ervan uit gaan dat hij niet met opzet kapot gereden wordt. Bij een anti-rampaal is dat een ander verhaal. Dit is een paal dat een ander doel dient, namelijk de bescherming van uw pand met daarin uw kostbare have. Blankestijn Beveiliging is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging. U kunt er dus gerust vanuit gaan dat onze specialisten ook van de hoed en de rand weten als om een goede parkeerpaal gaat.

parkeerpaal-led

Blankestijn Beveiliging: van parkeerpaal tot anti-ramzuil

Naast een degelijke en betrouwbare parkeerpaal kan Blankestijn Beveiliging u helpen aan een compleet assortiment anti-ramzuilen die de ramkraker voorgoed op afstand houdt. Anders dan  parkeerpalen worden anti-ramzuilen toegepast om juweliers, kledingwinkels, magazijnen, uitritten, banken, toegangen van winkelcentra en garagebedrijven tegen ongewenst bezoek te beveiligen. Naast vaste parkeerpalen is er een gevarieerde keus aan telescopische en electro-hydraulische zuilen. Blankestijn Beveiliging levert ze in alle soorten en maten, zoals de inklapbare, de verwijderbare, maar ook de inzinkbare die helemaal in de bodem wegzakt op het moment dat u passeert met uw voertuig.

Blankestijn Beveiliging werkt veel met het merk SecuPost, een zeer betrouwbare keuze voor parkeerpalen, maar zeker ook voor alle mogelijke anti-ramzuilen. Bij Blankestijn Beveiliging bent u er zeker van dat de maximale inspanning wordt verricht om uw pand optimaal te beveiligen. Ramkraken zijn aan de orde van de dag en het gebeurt maar al te vaak dat er complete gevels kapot gereden worden. Een zuil van hetzelfde kaliber als een parkeerpaal plaatsen biedt in dat geval geen soelaas.

Een parkeerpaal van topkwaliteit

Of het nu gaat om een parkeerpaal of een zwaar beveiligde antirampaal, Blankestijn Beveiliging voert alleen de beste merken. Zuilen van Secupost zijn gemaakt van zeer robuust staal binnen een constructie die geheel gepatenteerd is. Deze oplossing en alle andere producten van SecuPost worden uitgevoerd in diverse modellen. De zuilen zijn erkend door verzekeringsmaatschappijen maar ook door de politie. Dat is niet zo verwonderlijk, gezien het vakmanschap waarmee ze vervaardigd worden.

Kijkt u gerust verder op de website van Blankestijn Beveiliging en kom er achter dat wij u alles te bieden hebben op dit gebied. Via de button ‘Downloads’ vindt u een overzicht van alle toepassingen en normeringen. De parkeerpaal in de meest eenvoudige maar efficiënte uitvoering, maar ook de zwaarst beveiligde anti-ramzuil waarmee u elke kraker voorgoed tegenhoudt.

parkeerpaal-rise

Bel mij terug