Service

Beveiliging en veiligheid

Service is een belangrijk onderdeel van beveiliging en veiligheid. Als het om veiligheid en beveiliging gaat, mag een oplossing nooit lang op zich laten wachten. Daarom is Lagarde Groep dag en nacht bereikbaar. Bij storing reageren we altijd binnen vier uur. En we zorgen dat er standaard één monteur beschikbaar is om acute problemen op te lossen. Met de bedrijfszekerheidgarantie bent u er zelfs van verzekerd dat een defect product binnen acht uur vervangen wordt. Zo blijven uw beveiligingsprocedures in tact en komt uw bedrijfsproces nooit in gevaar.

Montage

Uw pand is pas optimaal beveiligd als de gebruikte veiligheidsoplossingen ook goed gemonteerd zijn. Daarom beschikt Lagarde Groep over medewerkers die onze producten vakkundig plaatsen en monteren. Oplevering vindt alleen plaats als ze een vlekkeloze werking kunnen garanderen. Tussendoor houden ze u op de hoogte door per montagedag een opleverlijst te overleggen. Zo ziet u in één oogopslag wat er is gebeurd, of er eventuele manco’s er zijn en welk meerwerk vereist is.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren