Service beveiliging

Als het om veiligheid en beveiliging gaat, mag een oplossing nooit lang op zich laten wachten. Daarom is Blankestijn Beveiliging dag en nacht bereikbaar. Bij storing reageren we altijd binnen vier uur. En we zorgen dat er standaard één monteur beschikbaar is om acute problemen op te lossen. Met de bedrijfszekerheidgarantie bent u er zelfs van verzekerd dat een defect product binnen acht uur vervangen wordt. Zo blijven uw beveiligingsprocedures in tact en komt uw bedrijfsproces nooit in gevaar. Download onze brochure Garantie, onderhoud & service.

Montage

Uw pand is pas optimaal beveiligd als de gebruikte veiligheidsoplossingen ook goed gemonteerd zijn. Daarom beschikt Blankestijn Beveiliging over medewerkers die onze producten vakkundig plaatsen en monteren. Oplevering vindt alleen plaats als ze een vlekkeloze werking kunnen garanderen. Tussendoor houden ze u op de hoogte door per montagedag een opleverlijst te overleggen. Zo ziet u in één oogopslag wat er is gebeurd, of er eventuele manco’s er zijn en welk meerwerk vereist is.

Bel mij terug

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren