Met sluitsystemen weet je wie je in huis hebt

Met behulp van intelligente sluitsystemen weet u precies wie u in huis heeft. Blankestijn Beveiliging levert deze intelligente sluitsystemen en zorgt bij aanschaf ook voor het beheer en onderhoud. Vraagt u zich af waarom u voor een dergelijk elektronisch sluitsysteem zou moeten kiezen? Het vergroot de veiligheid in uw pand aanzienlijk. U bepaalt namelijk precies wie, waar en wanneer toegang heeft tot een ruimte. Voor sommige organisaties is een dergelijk sluitsysteem geen luxe, maar een absolute must om registratie en/of identificatie mogelijk te maken en bij te houden. Kiest u voor een van de systemen van Blankestijn Beveiliging dan kiest u voor een gebruiksvriendelijk, snel en doeltreffend veiligheidssysteem.

Sluitsystemen van betrouwbare en gerenommeerde merken

Voor een betrouwbaar sluitsysteem van een gerenommeerd merk heeft u bij ons de keuze uit verschillende merken, zoals:

Al deze merken bieden verschillende elektronische sluitsystemen. Echter, afhankelijk van het merk zijn verschillende functies beschikbaar. Klik op het merk of neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden van onze systemen.

sluitsysteem-assa-abloy
sluitsysteem-mul-t-lock

Gratis demo sluitsystemen

Een (elektronisch) sluitsysteem is een duurzame aanschaf wat u voor meerdere jaren doet. Wij snappen dat u deze keuze goed wilt overwegen en nodigen u daarom uit om vrijblijvend een gratis demo van onze sluitsystemen bij te wonen. Hier zal blijken hoe kwalitatief en betrouwbaar onze systemen zijn. Wilt u tevens meer informatie of alvast een offerte aanvragen? Neem dan contact op over onze sluitsystemen.

Bel mij terug