Terreinbeveiliging

Optimale beveiliging van uw terrein

Beschermen van de externe omgeving

Een onderdeel van terreinbeveiliging is het beschermen van de externe omgeving – de perimeter – van een locatie of gebied. De systemen die hiervoor ingezet worden regelen de toegang tot een locatie of schermen juist delen van een locatie continu af. Het gaat hierbij dan om verkeer beperkende maatregelen voor voertuigen die de locatie of een gebied benaderen. Uiteraard kunnen deze oplossingen ook op een terrein, dus in de interne omgeving, toegepast worden. Dat kan dan als fysieke barrière of als verkeer regulerende maatregel.

Op deze pagina vindt u de oplossingen die wij leveren.

Slagbomen

Slagboom

Met slagbomen kan een gebied eenvoudig en effectief afgesloten worden. Slagbomen kunnen eenvoudig gekoppeld worden met systemen als toegangscontrole, kentekencamera’s, lange afstandlezers en handzenders. Slagbomen worden vaak toegepast bij vakantieparken, bedrijfsterreinen of privé-parkeerplaatsen.

Lees meer over slagbomen

Verkeerspalen

Verkeerspalen worden gebruikt om voertuigverkeer te reguleren. Dit gebeurd bijvoorbeeld in stadscentra, bedrijfsterreinen of prive-parkeerplaatsen. Het voordeel hierbij is dat personen of fietsers gewoon hun toegang behouden. Deze verkeerspalen kunnen volautomatisch bediend worden of juist handmatig, afhankelijk van de situatie en wensen.

Lees meer over verkeerspalen

Verkeerspalen

Rampalen

Auto geblokkeerd door Bollards
Crash-geteste rampalen of bollards worden ingezet om vitale infrastructuur te beveiligen tegen VAAW’s (Vehicle As A Weapon). Denk bijvoorbeeld aan een aanslag of ramkraak. Alleen geautoriseerde voertuigen krijgen toegang, terwijl fietsers of voetgangers gewoon toegang behouden. Deze rampalen worden vaak ingezet bij bijvoorbeeld gerechtsbanken, ambassades, bankgebouwen, militaire objecten, luchthavens en voetbalstadions. De rampalen zijn getest en voldoen aan de volgende internationale certificeringen: ASTM F 2656, PAS 68, IWA 14-1.

Lees meer over rampalen

Wedge Barriers

Wedge barriers kunnen een toegang in één keer in zijn geheel afsluiten. Hierdoor ontstaat er een impact bestendige barrierebarrière. De wedge barriers die wij leveren hebben door zijn vernuftige constructie een zeer geringe inbouw diepte. Wedge barriers worden ingezet om vitale infrastructuur te beveiligen tegen VAAW’s (Vehicle As A Weapon). De wedge barriers worden vaak in combinatie met schuifpoorten of slagbomen toegepast. Ze voldoen aan de volgende internationale certificeringen: PAS 68, DOS SD-STD K12.

Lees meer over wedge barriers

Verkeerspalen

Hefbalken

Auto geblokkeerd door Bollards

Een hefbalk (barriers lift system) is een oplossing om vooral zware en snel rijdende voertuigen als vrachtwagens tegen te houden. De toegang wordt in feite door een hydraulisch aangedreven zware stalen balk in zijn geheel geblokkeerd. De hefbalken zijn getest en voldoen aan de volgende internationale certificeringen: PAS 68, DOS SD-STD K12.

Lees meer over hefbalken

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren