Terreinbeveiliging

Slagbomen, rampalen en parkeerpalen, allen onderdeel van terreinbeveiliging. Denk bijvoorbeeld aan de juiste toegang verlenen voor bevoegde personen en voertuigen, het blokkeren en voorkomen van ramkraken en het afzetten van parkeerplaatsen met de juiste palen. U kunt hier voor terecht bij Blankestijn Beveiliging.

Anti-rampalen of parkeerpalen

Of het nu gaat om een parkeerpaal die een vrije plek waarborgt op uw parkeerterrein of om de zwaarst beveiligde anti-rampaal om uw pand te beschermen tegen bruut geweld. Anti-rampalen en parkeerpalen dienen van stevig en robuust materiaal te worden gemaakt. Afhankelijk van de situatie leveren wij diverse mogelijkheden en formaten.

Lees meer over anti-rampalen.

Lees meer over parkeerpalen.

“Of het nu gaat om een parkeerpaal of een zwaar beveiligde antirampaal, Blankestijn Beveiliging voert alleen de beste merken.”

Terreinbeveiliging met slagbomen

Blankestijn Beveiliging realiseert standalone en geïntegreerde slagboom oplossingen op locatie. Advies, montage en service maken de dienstverlening compleet. De slagbomen kunnen eenvoudig worden gekoppeld met bestaande systemen, zoals toegangscontrole en kentekenherkenning. Daarnaast kunnen slagbomen bediend worden met behulp van kaartlezers of handzenders.

Lees meer over slagbomen.

terreinbeveiliging-slagboom

Bel mij terug