Mobiele barrières

Er is steeds meer aandacht voor de veiligheid van personen in steden en bij evenementen. Recente aanslagen hebben ervoor gezorgd dat bescherming van personen op de agenda staat van iedere gemeente.
Om bij dreiging snel en adequaat stadscentra, straten en evenemententerreinen af te sluiten is een mobiele barrière geschikt.

De mobiele barrière die wij leveren is de enige die getest en gecertificeerd is om voertuigen met een snelheid van 48 km/u en een gewicht van 7,5 ton te stoppen.

Deze innovatieve mobiele barrière van Pitagone is eenvoudig en snel aan te brengen. Geen hijskraan is nodig, maar een enkel persoon kan in een korte tijd het geheel opbouwen. Blankestijn beveiliging is exclusief importeur van Pitagone barriers.

Mobiel barriere Pitagone F11

Voordelen van mobiele barrières:

  • Unieke mobiele oplossing voor het voorkomen van inrijden van voertuigen op personen
  • Snelle en eenvoudige montage, geen speciaal gereedschap is nodig
  • In staat om een auto of vrachtwagen rijdend met gemiddelde snelheid van 48 km/u en een gewicht van 7,5 ton te stoppen
  • Heeft een crashtest ondergaan en is gecertificeerd volgens internationale normen
  • Zeer flexibel: de PITAGONE F-11 past zich aan, aan alle ondergronden en terreinen (inclusief voetpaden en hobbelige wegen)
  • Eenvoudig en makkelijk te vervoeren

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren