Toegangscontrole

Professioneel toegangscontrolesysteem

Dat de deur van uw bedrijf altijd open staat is vooral figuurlijk bedoeld, want het is belangrijk dat iedere deur voorzien is van een goede toegangscontrole. Vandaag de dag wordt het namelijk steeds belangrijker om uw gebouw te voorzien van veiligheidssystemen die gebruikers van het pand controleren en registreren. Met behulp van toegangscontrole kunt u iedere gebruiker rechten verlenen welke ruimte hij wanneer mag betreden.

Toegangscontrole met een pasje

Compleet vs. Standalone toegangscontrole

 

Deur toegangscontrole
Welke deuren van uw pand zou u willen beveiligen met toegangscontrole? Dat kunnen entreedeuren, magazijndeuren of toegangsdeuren naar het archief of serverruimten zijn. U kunt dit doen middels een stand-alone systeem, veelal een oplossing die bestaat uit één of twee units om de toegang te beheren. Ook kunt u kiezen voor een alles-in-een oplossing, een compleet systeem voor toegangscontrole.

De deuren zijn optimaal te beveiligen door gebruik te maken van codesloten, codebeslag of codecilinders. De mogelijkheden tot toegang zijn groot, want u kunt kiezen voor toegang middels bluetooth, tags, vingerprint, proximity of code. Voor iedere situatie heeft Lagarde Groep een sluitende oplossing. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.

Toegangscontrole van verschillende merken

Lagarde Groep ondersteunt en implementeert diverse toegangscontrole oplossingen:

Opties toegangscontrolesysteem

Druppel tags of pasjes

Een tag of druppel wordt gekoppeld aan een gebruiker. De rechten van iedere gebruiker zijn eenvoudig te beheren.

Biometrische identifactie

Lagarde Groep is erkend bouwkundig beveiligingsspecialist. Als geen ander weten we welke preventieve maatregelen het meeste effectief zijn.

U

Lange afstandslezer

Een langeafstandslezer werkt automatisch, zodat er geen pas of tag bij een toegangssysteem hoeft te worden aangeboden. Daardoor kunnen auto’s, vrachtwagens, bussen en ambulances snel en makkelijk door een slagboom of deur.

Lagarde Groep: landelijke dekking toegangscontrole

Kiest u voor Lagarde Groep dan kiest u voor een betrouwbaar bedrijf dat vele projecten met toegangscontroles heeft gerealiseerd. Wij zijn de specialist voor advies, levering en montage van elektromechanische oplossingen. Wij ondersteunen complexe toegangscontrolesystemen met onze elektromechanische motorsloten en solenoïde sloten, pushbars, draaideurautomaten voor bijvoorbeeld mindervalide toegangen en bieden zware grendels speciaal voor PI’s. Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een landelijke dekking voor uw beveiliging

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren