Toegangscontrole

Een sluitende oplossing

Dat de deur van uw bedrijf altijd open staat is vooral figuurlijk bedoeld, want het is belangrijk dat iedere deur voorzien is van een goede toegangscontrole. Vandaag de dag wordt het namelijk steeds belangrijker om uw gebouw te voorzien van veiligheidssystemen die gebruikers van het pand controleren en registreren. Met behulp van toegangscontrole kunt u iedere gebruiker rechten verlenen welke ruimte hij wanneer mag betreden.

Toegangscontrole met een pasje

Toegangscontrole voor uw deur of poort: badges en tags

Deur toegangscontrole

Welke deuren van uw pand zou u willen beveiligen met toegangscontrole? Dat kunnen entreedeuren, magazijndeuren of toegangsdeuren naar het archief of serverruimten zijn. Via stand-alone systemen en netwerksystemen zijn deze deuren optimaal te beveiligen door gebruik te maken van codesloten, codebeslag of codecilinders. De mogelijkheden tot toegang zijn groot, want u kunt kiezen voor toegang middels bluetooth, tags, vingerprint, proximity of code. Voor iedere situatie heeft Blankestijn Beveiliging een sluitende oplossing.

Toegangscontrole van verschillende merken

Blankestijn Beveiliging ondersteunt en implementeert diverse toegangscontrole oplossingen. Bijvoorbeeld van de volgende fabrikanten:

Blankestijn Beveiliging: landelijke dekking toegangscontrole

Kiest u voor Blankestijn Beveiliging dan kiest u voor een betrouwbaar bedrijf dat vele projecten met toegangscontroles heeft gerealiseerd. Wij zijn de specialist voor advies, levering en montage van elektromechanische oplossingen. Wij ondersteunen complexe toegangscontrolesystemen met onze elektromechanische motorsloten en solenoïde sloten, pushbars, draaideurautomaten voor bijvoorbeeld mindervalide toegangen en bieden zware grendels speciaal voor PI’s. Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een landelijke dekking voor uw beveiliging

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Telefoon
Tel +31 (0)341 375757

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op