Blankestijn geselecteerd partner Nemef Toegangscontrole

Blankestijn Beveiliging is een geselecteerd partner van Nemef Toegangscontrole. Nemef is een marktpartij met innovatieve oplossingen waar het gaat om toegangscontrole. Sinds januari 2004 behoort Nemef tot de ASSA ABLOY Group, een van de meest vooraanstaande producenten en leveranciers van sluitoplossingen. Blankestijn Beveiliging sluit zich graag aan bij het leveringsprogramma van dit vooraanstaande merk in de wereld van toegangscontrole.Nemef toegangscontrole met Radaris Evolution

Nemef toegangscontrole biedt met Radaris Evolution een sluitende oplossing voor tal van situaties. U opent de deur voortaan met een afstandsbediening. Niet alleen heel veilig, maar ook makkelijk in gebruik. Omdat de toegangsdragers van Nemef Toegangscontrole allemaal contactloos zijn, is het niet langer nodig om een sleutel in het slot te steken. Zodra u een ruimte binnentreedt, sluit de deur achter u met een eenvoudige beweging van de deurkruk. Daarnaast is het nog altijd een optie om een gewone sleutel te gebruiken.

nemef-toegangscontrole-motorcilinder

Smarttag veelgebruikt systeem bij Nemef toegangscontrole

Ook de Smarttag is een innovatie van Nemef toegangscontrole, een eenvoudige en tegelijkertijd zeer ingenieuze oplossing voor het totale toegangsbeheer van uw pand. Met dit systeem maakt Nemef toegangscontrole gebruik van elektronische sleutels (tags), gekoppeld aan eenvoudig te bedienen software. De tags hoeven niet  bij de deur ingeleerd te worden (zoals bij veel andere systemen het geval is), maar worden ingelezen op de werkplek van de gebouwenbeheerder. Deze beschikt over een makkelijk te bedienen data entry reader waarop hij een tag kan plaatsen en op die manier kan in- of uitprogrammeren. Als de gebruiker zijn tag voor de eerste keer gebruikt, gaat alle informatie automatisch naar de deurlezer.

Smarttag is een van de paradepaardjes van Nemef Toegangscontrole en biedt tal van voordelen. Zo maakt het eenvoudig connectie met de bestaande netwerkomgeving en kan de gebouwenbeheerder de sleutels programmeren en wijzigen zonder dat er direct contact is met de deur of met de tag. Verder staan de tags van Nemef Toegangscontrole te boek als zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

Gemak en veiligheid hand in hand bij Nemef toegangscontrole

Sluitsystemen zijn vaak ingewikkeld en lastig te beheren, maar Nemef Toegangscontrole heeft bewezen dat het ook anders kan. Neem de Omega Legic, de elektronische dubbele knopcilinder; optimaal flexibel en gekenmerkt door veiligheid en gebruiksgemak. De ledverlichting geeft informatie over de vraag of er wel of geen toegang wordt verleend.

De Nemef motorcilinder is een ander voorbeeld van gebruiksgemak en eenvoud. De motorcilinder wordt bediend met een Nemef toegangscontrole systeem. Het mechanisch slot wordt automatisch vergrendeld, waardoor de veiligheid gegarandeerd staat. Door aan de binnenkant van de deur een lichte draai aan de kruk te geven, zal de motorcilinder zelf de gevraagde handeling afmaken. De Nemef motorcilinder is eenvoudig te monteren op een bestaand slot en beslag. Of het nu gaat om de Smarttag, Radaris Evolution, de motorcilinder of andere oplossingen. Nemef toegangscontrole heeft opening solutions voor elke situatie.

nemef-toegangscontrole-keypad

Bel mij terug