Salto toegangscontrole

Revolutionair in eenvoud

Salto Systems ontwikkelde een revolutionair toegangscontrole systeem (Toegangscontrole Salto) dat inmiddels op meer dan een half miljoen deuren in de wereld wordt toegepast. Scholen, kantoorgebouwen, sportaccommodaties, kuuroorden, maar ook congresgebouwen, universiteiten en verzorgingshuizen profiteren inmiddels van deze geavanceerde toegangscontrole. Salto is een naam met bekendheid in de hele wereld waar Blankestijn Beveiliging zich graag mee afficheert.

Hoe werkt toegangscontrole Salto

Hoe werkt toegangscontrole Salto? Eigenlijk heel eenvoudig. Bij veel systemen voor toegangscontrole wordt de informatie opgeslagen op de elektronische beslagen. Dit heeft tot gevolg dat als er een verandering moet worden aangebracht, dit op het beslag moet gebeuren. Toegangscontrole Salto heeft hier een zeer vernuftig alternatief voor ontwikkeld, waarbij het gehele sluitplan op beschermde kaarten wordt geplaatst dat contact maakt met een virtueel netwerk. Via de zogenoemde ID-dragers krijgen de beslagen hun informatie door. Bij de informatieoverdracht worden de slotgegevens gecommuniceerd naar de software van toegangscontrole Salto.

Toegangscontrole Salto gefaseerd doorvoeren

Het toegangscontrole systeem dat Salto ontwikkelde kan heel eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande situaties. Hierdoor is een gefaseerde introductie mogelijk en kan er gespreid geïnvesteerd worden in deze technologie. Blankestijn Beveiliging heeft alle expertise in huis om alle bestaande deuren aan te passen met de Salto-technologie. Met een gericht advies voor toegangscontrole Salto bent u voortaan klaar voor de toekomst. Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden in uw onderneming. Blankestijn adviseert niet alleen, maar zorgt ervoor dat het systeem voor toegangscontrole Salto ook na invoering blijft functioneren zoals het ontworpen is.

De sleutels worden bij toegangscontrole Salto vervangen door identificatiemedia die uiteenlopende technologieën bevatten. Het is mogelijk om elektronica en mechanica te combineren in een zogenoemde combisleutel, die mechanische sluittechniek met elektronische identificatietechnologieën integreert.

Toegangscontrole salto

Genoeg redenen om over te stappen naar toegangscontrole Salto

Salto KS wandlezer

Voor het maken van de overstap naar toegangscontrole Salto, zijn genoeg redenen te bedenken. U houdt altijd zicht op lopende veranderingen van autorisaties. Bij toegangscontrole Salto is er sprake van toegang- en deurstandbewaking. Daarnaast is het mogelijk om de opening van deuren op afstand aan te sturen. Verder kunnen toepassingen eenvoudig gecombineerd worden met tijdsregistratie of betalingsverkeersystemen zonder contant geld. Neem snel contact op met Blankestijn Beveiliging om u uitgebreid voor te laten lichten over toegangscontrole Salto.

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Telefoon
Tel +31 (0)341 375757

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op