Toegangscontrole Seccor: Codeloxx

Blankestijn Beveiliging is vertrouwd met Seccor elektronische cilinders die zowel als codecilinder, chipsleutel cilinder en telecilinder leverbaar zijn. De Codeloxx-serie van Seccor is een vernuftige toepassing die gekenmerkt wordt door eenvoud, beheersbaarheid en modern design.

De Codeloxx serie wordt toegepast in eenvoudige kabelloze systemen, maar ook in meer complexe omgevingen. Het grote voordeel van deze toepassing is, dat het complete systeem inclusief intelligentie, batterij en lezer in de deur zijn geïntegreerd. De binnenknop is aantrekkelijk vormgegeven en neemt minimale ruimte in beslag. De elektronica en batterij (RVS 316) is geïntegreerd en bovendien weerbestendig (IP44). De RVS 316 is daarnaast zeer goed toepasbaar in buitensituaties en draait vrij op het moment dat hij niet elektrisch gekoppeld is.

seccor-codelox-cilinder

De techniek die toegepast wordt in de codeloxx-serie van Seccor, heeft zich in de afgelopen vijftien jaar bewezen en is tot in de details verfijnd. Snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn daarbij de sleutelwoorden. De codeloxx is toepasbaar op standaard deursloten, maar ook op meerpunts- vergrendelingen en alle voorkomende PC maten.

Beveiliging

CodeLoxx is een elektronische cilinder die uitermate goed beschermd is tegen inbraak en pogingen tot sabotage. De beschermende elementen in de cilinder staan garant voor een hoge weerstand tegen boren (VDS/SKG in voorbereiding). Alle gevoelige onderdelen zijn op innovatieve wijze gepantserd en beschermd. Verder heeft de codeloxx een betrouwbare noodopening met behulp van harde contacten en externe energiestroom.

Toegangscontrole met Seccor Codeloxx staat garant voor eenvoudige programmering bij de deur, waarbij verloren chipsleutels eenvoudig te verwijderen zijn met behulp van codes. De codeloxx heeft een modulaire opbouw en is eventueel ter plaatse te verlengen naar maximaal 60/50. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van Seccor Codeloxx: toegangscontrole met oog voor detail.

seccor-codeloxx

Bel mij terug