Toegangscontrole: een sluitende oplossing

Dat de deur van uw bedrijf altijd open staat is vooral figuurlijk bedoeld, want het is belangrijk dat iedere deur voorzien is van een goede toegangscontrole. Vandaag de dag wordt het namelijk steeds belangrijker om uw gebouw te voorzien van veiligheidssystemen die gebruikers van het pand controleren en registreren. Met behulp van toegangscontrole kunt u iedere gebruiker rechten verlenen welke ruimte hij wanneer mag betreden.

toegangscontrole-salto

“De mogelijkheden tot toegang zijn groot, want u kunt kiezen voor toegang middels bluetooth, tags, vingerprint, proximity of code.”

toegangscontrole-nemef

Toegangscontrole voor uw deur of poort: badges en tags

Welke deuren van uw pand zou u willen beveiligen met toegangscontrole? Dat kunnen entreedeuren, magazijndeuren of toegangsdeuren naar het archief of serverruimten zijn. Via stand-alone systemen en netwerksystemen zijn deze deuren optimaal te beveiligen door gebruik te maken van codesloten, codebeslag of codecilinders. De mogelijkheden tot toegang zijn groot, want u kunt kiezen voor toegang middels bluetooth, tags, vingerprint, proximity of code. Lees meer over de Nemef Smarttag. Voor iedere situatie heeft Blankestijn Beveiliging een sluitende oplossing.

Toegangscontrole van Salto of Nemef

Blankestijn Beveiliging ondersteunt en implementeert diverse toegangscontrole oplossingen. Bijvoorbeeld van de volgende fabrikanten:

Blankestijn Beveiliging ondersteunt toegangscontrole landelijk

Kiest u voor Blankestijn Beveiliging dan kiest u voor een betrouwbaar bedrijf dat vele projecten met toegangscontroles heeft gerealiseerd. Wij zijn de specialist voor advies, levering en montage van elektromechanische oplossingen. Wij ondersteunen complexe toegangscontrolesystemen met onze elektromechanische motorsloten en solenoïde sloten, pushbars, draaideurautomaten voor bijvoorbeeld mindervalide toegangen en bieden zware grendels speciaal voor PI’s. Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel mij terug