Verkeerspalen

Reguleer het verkeer

Verkeerspalen worden gebruikt om voertuigverkeer te reguleren. Dit gebeurt bijvoorbeeld in stadscentra, bedrijfsterreinen of prive-parkeerplaatsen. Het voordeel hierbij is dat personen of fietsers gewoon hun toegang behouden.
Blankestijn-beveiliging levert automatische, handbediende telescopische , uitneembare en vaste verkeerspalen.

Calculator handbediende verkeerspalen

Bereken binnen één minuut wat uw investering is voor de aanschaf van rampalen.

Automatische verkeerspalen

Flexibel een straat, bedrijfsterrein of juist een privéterrein afsluiten voor gemotoriseerd verkeer kan met automatische verkeerspalen. De verkeerspalen worden dan vaak in combinatie geleverd met verkeerslichten, meldzuilen (met intercom en/of kaartlezers), lange afstandlezers of handzenders.
Automatische verkeerspalen zijn er in diverse uitvoeringen. Blankestijn Beveiliging adviseert u hierbij.

parkeerpaal rise

Handbediende telescopische verkeerspalen

Handbediende telescopische verkeerspaal
Uitermate geschikt voor het flexibel beveiligen van bijvoorbeeld ingangen van winkelpanden of privéterreinen. Deze verkeerspalen zijn eenvoudig te bedienen. Het vergrendelen/ontgrendelen en het laten stijgen/zakken gebeurd in een handomdraai. Voor net wat meer uitstraling kan een RVS-uitgevoerde versie geleverd worden.

Vaste verkeerspalen

Vaste verkeerspalen worden nog wel eens gebruikt als afzetpaal. Hiermee wordt definitief een stuk terrein afgebakend. Daarnaast worden vast verkeerspalen nog wel eens ingezet als rampaal om een wikelpui te beveiligen.

Deze palen worden in het werk in beton gestort en zijn zowel leverbaar in gegalvaniseerde en RVS uitvoering.

Rampaal secupost

Uitneembare verkeerspalen

Uitneembare verkeerspaal

Uitermate geschikt voor het flexibel beveiligen van bijvoorbeeld ingangen van winkelpanden of privéterreinen. Deze verkeerspalen zijn eenvoudig te bedienen. Het vergrendelen/ontgrendelen en het laten stijgen/zakken gebeurt in een handomdraai. Voor net wat meer uitstraling kan een RVS-uitgevoerde versie geleverd worden.

Zoekt u een flexibele oplossing? Waarbij u er zelf voor kiest of de verkeerspalen wel of niet het verkeer reguleren? In de video tonen we de perfecte oplossing. Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Contact

Adres

Voorthuizerstraat 69C
3881 SC Putten

Telefoon
Tel +31 (0)341 375757

Openingstijden

Maandag: 8.00-17.00 uur
Dinsdag: 8.00-17.00 uur
Woensdag: 8.00-17.00 uur
Donderdag: 8.00-17.00 uur
Vrijdag: 8.00-17.00 uur

Neem contact met ons op